• Hrvatski
  • Italiano
  • English
  • Slovenščina

Implantologija

Impladent je certificiran za rad s više implantoloških sistema (straumann, nobel biocare, astra, megagen, impla i dr.).

Planiranje svih implantoloških zahvata radimo pomoću 3D software-a koji omogućuje pacijentu da bude upoznat sa cijelim postupkom i prije samog implantiranja.

Ističemo da nemamo nikakve ugovorne obaveze niti sa jednim implantološkom proizvođačem što nam omogućuje individualni izbor implantata za svakog pacijenta.

Impladent je povezan sa pacijentima, a ne sa proizvođačima i to čini razliku.

All on 4

Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji i primjeni biološkog dizajniranja tkiva CONCEPT ONE omogućuje implantološki postupak u jednoj posjeti, čime se izbjegavaju višestruke operacije i značajno skraćuje vrijeme do krajnjeg protetskog rada.

 

IMPLANTOLOŠKI POSTUPAK:

1.) PRVI PREGLED
Impladent svakom pacijentu omogućuje besplatan pregled i detaljne konzultacije. To je prvi, za nas najvažniji, dio implantološkog postupka kojim upoznajemo pacijenta, njegovo opće i oralno zdravstveno stanje, želje i očekivanja.

 

2.) DIJAGNOSTIKA
Kako bi precizno mogli isplanirati postupak, koristimo intraoralne fotografije, RVG snimke, ortopan i CBCT. Napominjemo da svim pacijentima omogućujemo besplatni CT!

 

3.) PLAN TRETMANA
Koristeći sve dijagnostičke metode, posebnim 3D softwareom planiramo tretman i omogućujemo pacijentu da se upozna s kompletnim implantološkim postupkom i prije samog zahvata (“virtualna implantacija”).

 

4.) IMPLANTACIJA
Implantološki postupak je kratak i u potpunosti bezbolan tretman nakon kojeg pacijent može nastaviti sa aktivnostima isti ili sljedeći dan.

 

5.) ZAVRŠNI PROTETSKI RAD
Nakon formiranja koštanog tkiva i zubnog mesa (gingive) slijedi uzimanje otiska i izrada protetskog nadomjestka-vaših novih i ljepših zuba!
Čestitamo, dobili ste novi i zdravi osmijeh!

 

TKIVNI DIZAJN

U modernoj implantologiji najveći izazov je nadomještanje (augumentacija) izgubljene kosti i mekih tkiva.

PRF (Platelet Rich Fibrin) je dominantna metoda koja omogućuje rast novih tkiva. To je jedina metoda koja koristi isključivo autologni biološki materijal (krv) pacijenta bez ikakvih aditiva. Impladent je certificiran za rad sa PRF od strane samog autora metode-prof. Josepha Choukrouna.

FullSizeRender

Nazovite nas na

Tel: + 385 1 6550 914
i dogovorite besplatan pregled!

 

Podijelite na društvenim mrežama

Pitajte nas

Vaše ime i prezime*

Vaša e-mail adresa*

Vaš broj telefona*

Vaša poruka*